Conca

Els alcaldes del PSOE propers a Villar de Cañas, en peu de guerra contra el cementiri nuclear

"No" contundent a la instal·lació del cementiri nuclear a la població de Villar de Cañas, a la província de Conca, a Castella-la Manxa. Aquesta ha estat la resposta d'un grup d'alcaldes del PSOE veïns del poble, després que el govern espanyol anunciés la concessió, per sorpresa i després de diversos ajornaments per part de l'anterior executiu, del magatzem de residus a la localitat manxega.

RedaccióActualitzat
D'aquesta manera, el grup d'alcaldes i regidors ha anunciat que té la intenció d'estudiar "totes les possibilitats jurídiques" per aconseguir revocar la decisió i que presentarà un recurs davant la Diputació de Conca i de les Corts de Castella-la Manxa.

A més, també elaboraran un manifest per expressar el seu rebuig a la instal·lació del magatzem i ha exigit tant al president del govern, Mariano Rajoy, com a la presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, que expliquin de manera clara per què s'ha optat per aquest municipi que era la quarta opció segons l'informe tècnic que va encarregar l'anterior ministeri.


Anar al contingut