Roda de Berà

Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l'Ebre "s'encadenen" a l'N-340 per reclamar la gratuïtat de l'AP-7

Unes dues-centes persones s'han sumat a la mobilització, programada en plena operació sortida de les vacances d'agost, per demanar solucions a la sinistralitat a l'N-340

RedaccióActualitzat

Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l'Ebre s'han unit aquest divendres per insistir que cal una solució per l'N-340 i han fet un tall de trànsit a l'altura de l'Arc de Berà, a Roda de Berà, en plena operació sortida de les vacances d'agost.

Com a símbol de la mobilització, els alcaldes s'han agafat a una cadena de banda a banda de la via i han reclamat la gratuïtat de l'AP-7 com a solució immediata.

Amb tot, els alcaldes consideren que la solució a la llarga és la prolongació de l'autovia A-7. La protesta ha rebut, un cop més, el suport de la Federació Empresarial d'Autotransport de Tarragona (FEAT), que ha programat dues caravanes de camions fent marxes lentes per l'autopista AP-7 mentre l'N-340 estava tallada a Roda de Berà.

Els camions s'han concentrat al polígon industrial Riu Clar de Tarragona i al polígon de Torredembarra des d'on han entrat a l'autopista AP-7 i han iniciat una marxa lenta.

A la concentració hi han participat unes 200 persones per demanar solucions a la sinistralitat i a la mobilitat d'aquesta via. La manifestació de Torredembarra ha ocasionat diversos quilòmetres de retencions a l'N-340.

L'N-340 és la carretera més transitada i que més es col·lapsa ja des de fa molts anys. A més, no té alternatives per desviar la circulació del trànsit, per això es demana la gratuïtat de l'autopista AP-7 en aquells trams en què l'N-340 no estigui desdoblada.

De forma paral·lela es fan els habituals talls de trànsit a les Terres de l'Ebre, a Amposta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut