Barcelona

Els alcaldes del Baix Camp volen denunciar Fecsa-Endesa pels talls de llum

El Baix Camp vol denunciar la companyia elèctrica Fecsa-Endesa pels continuats talls de llum que pateixen els veïns de la comarca des de la ventada de dissabte passat. Alcaldes de diversos municipis han creat una comissió per reclamar responsabilitats a la companyia. Fecsa-Endesa, mentrestant, ha assegurat que el cap de setmana ja s'haurà restablert el subministrament elèctric a tot Catalunya.

Actualitzat
La comarca del Baix Camp, una de les més afectades per la ventada de dissabte, s'ha "sentit sola i desatesa" davant els efectes del temporal. És el que ha dit l'alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, que, en declaracions a "El Matí de Catalunya Ràdio", ha explicat que durant la ventada i hores posteriors no van poder contactar amb el centre d'emergències Cecat ni amb la companyia elèctrica Fecsa-Endesa.

Aquesta situació ha fet que alcaldes de diversos municipis del Baix Camp hagin constituït una comissió per reclamar responsabilitats, sobretot a Fecsa-Endesa. Segons Tost, l'endemà del temporal l'empresa no tenia constància de cap incidència i, en canvi, es van quedar sense llum i, posteriorment, han anat tenint talls continuats del subministrament elèctric.

Fecsa-Endesa es justifica

Fecsa-Endesa, per la seva banda, ha assegurat que si ha atès malament els abonats ha estat pels problemes inicials de les telecomunicacions i ha explicat que després va trucar als responsables municipals més afectats, sobretot els del Baix Llobregat i del Tarragonès, per informar-los de la situació. Fecsa-Endesa ha afirmat que aquest cap de setmana ja s'haurà restablert el servei a tot Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut