Imatge de la sala de plens del Consell Comarcal de l'Urgell amb els alcaldes de la comarca reunits per fer un balanç de les riuades del passat …
Imatge de la sala de plens del Consell Comarcal de l'Urgell amb els alcaldes de la comarca reunits per fer un balanç de les riuades del passat 3 de novembre (ACN)
Urgell

Els alcaldes de l'Urgell demanen sistemes de control per detectar crescudes dels rius a les capçaleres

(ACN). Els alcaldes de l'Urgell han demanat que s'instal·lin sistemes de control a les capçaleres dels tres rius que transcorren per la comarca l'Ondara, el Sió i el Corb per tal de detectar amb antelació les crescudes sobtades a causa de les precipitacions intenses. El president del consell comarcal, Salvador Bonjoch, ha explicat després d'una reunió que ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) s'ha ofert per fer l'estudi pertinent sobre el lloc on s'haurien d'instal·lar els sistemes i que posteriorment haurà de ser la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) qui els acabi posant. Els alcaldes també han plantejat una millora en la coordinació de les comunicacions tant entre comarques veïnes com amb els serveis d'emergències per evitar nous episodis tràgics com els de les inundacions del passat 3 de novembre.

Actualitzat
Anar al contingut