Un alcalde signa el decret de suport a la convocatòria del referèndum (ACN)
Un alcalde signa el decret de suport a la convocatòria del referèndum (ACN)

Més de 400 alcaldes catalans mostren el seu suport al referèndum també a les xarxes

RedaccióActualitzat

Més de 400 alcaldes ja han dut a terme una acció simbòlica de suport a la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre. Ho fan signant un decret de suport en què, a més, es posen a disposició de les previsions que recull la llei aprovada pel Parlament.

En els decrets d'alcaldia acorden donar suport al referèndum convocat per a l'1 d'octubre i es comprometen a complir les previsions de la llei del referèndum aprovada aquest 6 de setembre. També es preveu donar compte del decret en la pròxima sessió plenària, així com informar-ne el govern i les entitats municipalistes.

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han impulsat aquesta iniciativa.

Justament, aquest dijous al matí, el president del govern, Carles Puigdemont, ha enviat una petició als consistoris catalans perquè confirmin la cessió de col·legis electorals per a l'1-O o bé comuniquin possibles canvis.

Acció a la xarxa

Molts alcaldes estan fent públic aquest suport a través de les xarxes socials, on pengen fotografies seves durant la signatura, amb l'etiqueta #JoSigno.

 

Anar al contingut