El fusell amb mira telescòpica, el matxet i els binocles que els agents rurals van comissar als tres furtius, a qui van enxampar caçant isards a la …
El fusell amb mira telescòpica, el matxet i els binocles que els agents rurals van comissar als tres furtius, a qui van enxampar caçant isards a la Vall de Camprodon. Imatge de l'11 d'abril del 2017 (Horitzontal)

Els agents rurals enxampen tres furtius que havien caçat un isard a la Vall de Camprodon

ACN Camprodon.-Els agents rurals han denunciat tres furtius que caçaven isards a la Vall de Camprodon. Quan els van atrapar, els tres homes ja havien abatut un animal, i el duien amagat dins el compartiment del motor del tot terreny amb què es movien. Els agents rurals van interceptar el seu 4x4 aquest passat divendres a la zona de l'Abella, dins l'àrea privada de cacera que hi ha en aquesta part del Ripollès. Els caçadors furtius portaven al damunt un fusell amb mira telescòpica, binocles, munició i un matxet, entre altres eines. Ara, tots tres ja tenen al damunt una denúncia per furtivisme. Com que ja havien abatut l'animal, la multa a la qual s'enfronten es pot enfilar fins als 3.000 euros.

Anar al contingut