Un agents rural sostenint la guineu que havia quedat atrapada en un dels ceps il·legals a una finca del Catllar (Tarragonès) aquest febrer del 2017.…
Un agents rural sostenint la guineu que havia quedat atrapada en un dels ceps il·legals a una finca del Catllar (Tarragonès) aquest febrer del 2017. (Horitzontal)

Els Agents Rurals denuncien un home per utilitzar paranys de caça prohibits en una finca del Tarragonès

ACN Tarragona.-Els Agents Rurals han denunciat un home per utilitzar arts de caça prohibits en uns terrenys d'una finca particular del Catllar, al Tarragonès. Aquesta setmana, els agents van trobar dos paranys tipus cep i cinc llaços sense topall. En un dels ceps hi havia una guineu capturada amb una ferida i amb la pota dreta del davant seccionada. Quan van identificar l'autor dels fets, els agents van aixecar denúncia i van comissar els paranys. S'obriran diligències penals per maltractament animal, segons informa el Cos d'Agents Rurals (CAR) a través del seu compte oficial de twitter. Els agents rurals es van fer càrrec del cas després de rebre una denúncia dels veïns de la finca al 112.

Anar al contingut