Estris intervinguts al caçador furtiu.
Estris intervinguts al caçador furtiu. (Foto: ACN)
La Garriga

Els agents rurals denuncien un caçador furtiu armat amb arc i fletxes a la Garriga

Un caçador furtiu que volia abatre animals amb arc i fletxes ha estat enxampat per agents rurals en un bosc del terme municipal de la Garriga, al Vallès Oriental. El denunciat no disposava de llicència i va ser sorprès de nit, fora del període hàbil i utilitzant una font de llum artificial.

RedaccióActualitzat
Els agents rurals han denunciat un caçador furtiu que pretenia abatre animals amb arc i fletxa a la Garriga, al Vallès Oriental. Els agents rurals van sorprendre l'home amagat al bosc, de nit, a prop d'un camí d'ús habitual per passejar.

El denunciat no tenia llicència ni autorització de l'àrea privada de caça. A més, l'activitat la feia fora del període hàbil. Els agents rurals el van localitzar durant una operació especial contra els caçadors furtius que feien al paratge anomenat la Serreta, al terme municipal de la Garriga.

En un comunicat, la conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha assegurat que aquesta pràctica, a més d'il·legal, implicava un perill per a la ciutadania, perquè s'estava desenvolupant en un camí freqüentat per vianants.
Anar al contingut