Els actors més ben pagats de "Joc de trons"
Els actors més ben pagats de "Joc de trons"

Els actors de "Joc de trons", els més ben pagats de la història de la televisió

Cinc dels protagonistes de la popular sèrie guanyaran 2,5 milions de dòlars per capítol

RedaccióActualitzat

"Joc de trons" segueix fent història. Ara hem sabut que la sèrie tindrà els actors més ben pagats de la història de la televisió. Cinc dels seus actors cobraran dos milions i mig de dòlars per capítol, uns 2,35 milions d'euros.

Segons informa el diari Daily Express els actors Emilia Clarke (Daenerys), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) i Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) han signat aquests contractes d'or amb la cadena HBO per la setena temporada, que s'estrenarà el 17 de juliol, i també per la vuitena i darrera temporada.

També es beneficiaran enormement de les repeticions de "Joc de trons", especialment als Estats Units, on la sèrie té una mitjana rècord de 23 milions d'espectadors per episodi en la sisena temporada, l'any passat.

Duplicaran així els salaris dels actors de la sèrie "The big bang theory", els més ben pagats fins ara, els actors principals de la qual guanyen un milió de dòlars per capítol.

La sèrie també passarà a la història per ser una de les produccions més cares. Cada capítol costa pràcticament nou milions i mig d'euros.

Les 7 sèries més cares de la història

El gran èxit d'HBO no ha parat d'acumular èxits i trencar rècords des de la seva estrena. L'any passat es va convertir en la sèrie amb més premis Emmy de la història, en té 38.

Imatges de la nova temporada

Aquesta notícia arriba pocs dies després que la sèrie fes públiques 15 fotografies de la nova temporada i els seguidors ja han començat a fer les seves teories sobre què pot passar, i qui aconseguirà finalment el tron de ferro:

El tràiler "El llarg camí", que va aconseguir més de sis milions de visites en una hora, ja supera els 49 milions de visualitzacions.

 

Anar al contingut