Barcelona

Els acomodadors del Liceu, en vaga indefinida

Els treballadors, subcontractats per Manpower, reclamen a la direcció que els contracti directament sense passar per una empresa de treball temporal. El Liceu alerta que la vaga posa en perill el projecte social.

RedaccióActualitzat

Els acomodadors del Gran Teatre Liceu, subcontractats per l'empresa de treball temporal ManpowerGroup Solutions, han començat una vaga indefinida.

El Liceu ha emès un comunicat on assegura que la vaga posa en perill el projecte social d'integració laboral del teatre, que facilita l'accés al mercat de treball d'universitaris, veïns del Raval i persones amb síndrome de Down. Segons el coliseu, la majoria dels acomodadors són menors de 24 anys, que són contractats com una primera feina temporal. Els treballadors, per la seva banda, neguen algunes d'aquestes dades i afirmen que no es tracta d'un projecte social.

Aquests treballadors s'afegeixen a l'aturada indefinida que des de fa un mes fan també els 38 acomodadors de L'Auditori de Barcelona, contractats per la mateixa empresa que els del Liceu. De fet, els dos equips d'acomodadors negociaran conjuntament que se'ls pugui contractar directament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut