Barcelona

Els accessos a les estacions de Diagonal, Verdaguer i Plaça Catalunya ja s'han normalitzat

Segons Transports Metropolitans el servei de metro de Barcelona torna a parar a l'estació de Diagonal, línies 3 i 5; i de Verdaguer, línies 4 i 5.

RedaccióActualitzat
Les línies 3 i 5 del metro de Barcelona han sofert incidències. Concretament, les estacions de Verdaguer i Diagonal han estat tancades per recomanació dels Mossos d'Esquadra, "per motius de seguretat", segons han informat des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). També han tancat l'accés de la rotonda de plaça Catalunya. En aquests moments, els trens tornen a parar tant a Diagonal com a Verdaguer.

Els Mossos d'Esquadra han informat d'algunes concentracions de treballadors del metro a causa de la vaga parcial convocada durant la jornada de diumenge.

A la línia 3 ja hi ha hagut algunes interrupcions al llarg de la tarda entre les estacions de Plaça Espanya i Maria Cristina per una avaria a l'estació de Sants. Segons TMB, el servei ha tornat a funcionar, tot i que amb retards, poc més d'una hora després. Els combois no han circulat per aquest tram des del voltant de dos quarts de sis de la tarda.
 
La vaga parcial dels treballadors comporta que aquesta tarda hi hagi serveis mínims del 50% des de les 16.44 fins a les 19.44 i posteriorment de les 21.50 a 00.50 hores.

Les incidències a la xarxa de transports, que han coincidit amb els desplaçaments dels aficionats que anaven al Camp Nou per veure "el clàssic" entre el F. C. Barcelona i el Reial Madrid, els ha dificultat l'arribada.
Anar al contingut