Sant Joan Despí

Elena adverteix a la direcció del PSC que "la sanció màxima està pensada per a comportaments innobles"

Hores abans que la comissió de garanties del PSC, l'òrgan intern del partit que ha de decidir la sanció, es reuneixi, el també alcalde de Vilanova ha assegurat que "no té sentit que s'apliqui la sanció màxima".

RedaccióActualitzat

El diputat del PSC Joan Ignasi Elena, un dels tres que van trencar la disciplina de vot del partit dijous passat al Parlament, no tem la sanció. Després que hagi expirat el termini que la direcció del PSC els va donar per deixar l'acta de diputat, Elena, en una entrevista a "Els matins", s'ha refermat que no deixaran l'escó i que la solució ha de ser política.

Hores abans que la comissió de garanties del PSC, l'òrgan intern del partit que ha de decidir la sanció, es reuneixi, el que va ser alcalde de Vilanova fins al 2011 ha assegurat que "no té sentit que s'apliqui la sanció màxima". Segons Elena, aquesta mesura disciplinària "està pensada per a persones que tenen un comportament innoble, no pels debats polítics i les diferències polítiques dins de l'espai socialista".

D'aquesta manera s'ha afegit al que ja demanava aquest cap de setmana Marina Geli, una solució política per evitar el trencament de la formació. El càstig que preveuen els estatuts del PSC pot anar des d'una sanció econòmica fins a l'expulsió del partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut