El Winterthur Barça supera el Gran Canària i s'aferra al quart lloc de la classificació

El Winterthur Barça ha guanyat el Gran Canària a domicili (68-80), en el penúltim partit de la fase regular. Els blaugrana, d'aquesta manera, s'aferren a la quarta posició, que permet jugar els "play-off" amb el factor pista a favor. En canvi, el Casademont Girona s'ha aprofitat de la derrota de l'Unelco Tenerife per assegurar-se la permanència en la Lliga ACB. Els gironins, però, han perdut en la visita a la pista del Leche Río Breogan, per 96-72.

El Barça de bàsquet ha fet un pas de gegant per consolidar la quarta plaça de la Lliga ACB. Els blaugrana s'han imposat per 68-80 a la pista del Gran Canària, en un partit que no s'ha acabat decidint fins al tercer quart. L'enfrontament ha començat molt igualat, si bé els de Manolo Flores dominaven clarament sota els taulers. Tot i així, l'intercanvi constant de cistelles mantenia vius els dos equips. Els blaugrana han trencat el partit al final del tercer període, quan han aconseguit un parcial de 3 a 19. El Gran Canària, tot i anotar 5 punts consecutius, ja no ha tingut temps per a la reacció. El Casademont Girona s'ha assegurat la permanència en la Lliga ACB, tot i caure per un contundent 96-72 a la pista del Leche Río Breogán. Els d'Edu Torres s'han beneficiat de l'ensopegada a casa de l'Unelco Tenerife per continuar, un any més, a la màxima categoria del bàsquet espanyol. El Leche Río ha sortit molt fort i ja d'inici ha endossat al Casademont un parcial de 9 a 0 que ha marcat la tònica general de tot el partit. Els d'Edu Torres han anat tota l'estona a remolc d'un Leche Río on han brillat especialment Joseph Gomis i Carraretto, amb 28 i 24 punts, respectivament. A l'inici del segon quart, els gironins han semblat reaccionar, gràcies en part a l'encert de Maurice Carter, que, amb 30 punts, s'ha convertit en el millor home dels de Torres. Davant d'aquesta tímida reacció, els locals han posat la directa, en especial en l'últim període, en què han acabat passant per sobre del Casademont.