El Winterthur Barça supera d'escàndol l'Estudiantes en una passejada al Palau (100-66)

El Winterthur FC Barcelona ha guanyat l'Estudiantes al Palau per 100-66, és a dir, per 34 punts de difèrencia, la màxima del matx. El partit ha estat una autèntica passejada dels d'Ivanovic, que han donat una lliçó de com s'ha de jugar a bàsquet al pitjor Estudiantes dels últims temps. El domini del Barça ha estat aclaparador des de l'inici i els blaugrana han estat molt encertats a l'hora de fer triples, 13 en total. El màxim anotador ha estat el blaugrana Kakiouzis, amb 25 punts. Des del març del 2003, el Barça no arribava als 100 punts en un partit.

El Winterthur FC Barcelona no ha tingut rival a la pista del Palau i el partit ha estat un autèntic passeig que ha permès als d'Ivanovic sumar la tercera victòria consecutiva, en la tercera jornada de Lliga. A l'altra cara de la moneda, el pitjor Estudiantes dels últims anys, que, per contra, encadena la tercera derrota seguida i continua sense conèixer la victòria aquesta temporada. Els blaugrana han fet un contundent inici amb un domini aclaparador en tots els aspectes, tant en rebots com en transició i fluïdesa de joc, però, sobretot, han fet molt bona defensa. L'Estudiantes, en canvi, ha sortit adormit, precipitat en atac i amb molt mala defensa. Prova d'això és que els d'Ivanovic han acabat el primer quart amb un parcial de 25-14. Els blaugrana han estat implacables en els triples. En el segon quart, l'Estudiantes ha sortit més dur, però a mesura que ha anat avançat el partit s'ha anat afeblint davant s'un Barça que no ha perdonat. La defensa zonal de l'equip de Juan Antonio Orenga no ha servit per aturar un Barça cada vegada més confiat. La diferència s'ha traduït al marcador, en què els blaugrana han marxat al descans amb un avantatge de 50-22. L'Estudiantes s'ha quedat sense idees i no s'ha vist mai capaç de, com a mínim, igualar el marcador. Els madrilenys han arribat a perdre de 30 punts en el tercer quart, amb un marcador de 75-45. A partir d'aquí, l'Estudiantes s'ha dedicat a mirar el partit, castigat per la falta d'idees i de recursos ofensius. Amb el matx ja sentenciat, en el darrer quart, el Barça s'ha dedicat a controlar amb un atac estàtic. Els blaugrana han arribat als 100 punts, que no aconseguien des del 2003. El resultat final ha estat de 100-66, la màxima diferència del partit, de 34 punts. Partit amb poca història que el Barça ha dominat absolutament davant un Estudiantes desaparegut. El públic, que ha omplert gairebé el Palau, ha pogut gaudir amb la mobilitat del Barça, que li ha permès obtenir aquesta victòria còmoda i plàcida.