Bàsquet

El Winterthur Barça presenta Lakovic i Kasun, els fitxatges estrella de la temporada

El Winterthur FC Barcelona ha presentat els seus dos primers fitxatges estrella per la pròxima temporada, el base eslovè Jaka Lakovic i el pivot croat Mario Kasun. Els dos jugadors, que s'han esforçat per expressar-se en català, són dos reforços de luxe per al nou i ambiciós projecte de la secció de bàsquet blaugrana per intentar recuperar la supremacia a la Lliga ACB i tornar a guanyar la Lliga Europea. L'arribada de Lakovic i Kasun no serà l'última, ja que el director tècnic Zoran Savic ha confirmat que es faran tres incorporacions més per tancar la plantilla: un base, un aler i un pivot baix. Savic no ha condicionat aquests fitxatges a la possible marxa de Juan Carlos Navarro a l'NBA.

Actualitzat

El Winterthur FC Barcelona ha presentat els seus dos nous jugadors, el base eslovè Jaka Lakovic i el pivot croat Mario Kasun, i calcula fer tres contractacions més (un base, un aler i un pivot baix) per tancar la seva plantilla, segons ha anunciat el director tècnic, Zoran Savic.

Lakovic ha jugat les quatre últimes temporades al Panathinaikos grec. A punt de fer els 28 anys, aquest base eslovè d'1,85 metres havia decidit ampliar els seus reptes i per això va decidir acceptar l'oferta de l'equip barcelonista.

Per Kasun, el Barcelona ja havia preguntat diverses vegades. El croat  jugava a Orlando Magic i volia esgotar les seves opcions a l'NBA. Format al Zrinjevac de Zagreb, va jugar a la Universitat de Gonzaga, als equips alemanys del Rhein Energie de Colònia i el Frankfurt Skyliners, abans de fer el salt als Estats Units fa dues temporades. Kasun, que com Lakovic, ha pronunciat unes quantes frases en català durant la seva presentació, ha assegurat sentir-se "molt content" pel seu fitxatge pel Barcelona.

El club desconeix els plans de futur de Navarro

El Barcelona desconeix els plans de futur de Juan Carlos Navarro, que podria recalar la temporada que ve a l'NBA, i confia a mantenir-lo en la seva plantilla, perquè en cap moment l'aler no ha comunicat al club la seva intenció d'abandonar l'equip català, segons han admès tant el president de l'entitat, Joan Laporta, com el director tècnic, Zoran Savic.

Diferents informacions apunten que en els pròxims dies Navarro podria anunciar el seu pas a l'NBA. Els seus drets pertanyen als Washington Wizards, però Miami Heat podria ser el seu destí final, sempre que algun dels clubs aboni els 10 milions d'euros en els quals està estipulada la clàusula de rescissió del seu contracte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut