El Winterthur Barça no té compassió del Fuenlabrada (77-54) i suma la segona victòria

El Winterthur Barça ha estat molt superior a un dels equips nouvinguts a la categoria, el Fuenlabrada de Madrid (77-54). Els blaugrana, que tenien les baixes de De la Fuente, Grimau i Vujanic, han fet un partit molt seriós en defensa i Thornton, amb 20 punts, ha estat el màxim anotador del partit. Williams, amb 13 punts, ha fet un partit molt seriós i Marconato, que només ha anotat dos punts, ha capturat nou rebots. El que continua per sota del seu nivell és Navarro, que ha convertit sis punts amb 0 de 6 en triples. Salva Guardia, amb 14 punts, ha estat el millor dels madrilenys.

El Fuenlabrada només ha plantat cara en el primer quart. A l'equip dels catalans Ferran López i Francesc Solana, li ha durat poc l'alegria del 18 a 19 de la fi dels 10 minuts inicials. A partir d'aquí, un parcial de 23 a 7, bany absolut del Barça d'Ivanovic, que ha debutat davant l'afició amb nota. Nota especialment bona pel menut "Bootsy" Thornton, l'home de la nit al Palau Blaugrana. 20 punts pel màxim anotador del matx. Molt fi en el llançament, i sobretot magistral al contraatac, llegint bé la velocitat de Shammond Williams. El base nord-americà també ha brillat, amb 13 punts. Marconatto només ha anotat una cistella, però ha dominat el joc interior. 9 rebots i molta feina d'intimidació de l'italià. Al Fuenlabrada només Guardia ha acabat amb uns bons números, 14 punts. Segona victòria consecutiva del Barça en dues jornades d'aquesta ACB. Diumenge, cita altre cop al Palau, contra l'Estudiantes i en directe pel canal 33.