El Winterthur Barça guanya a la pista del Granada en un discret debut de Zizic

El Winterthur Barça ha sumat una treballada victòria a la pista del Granada per 72-81 en un partit que ha significat el debut del pivot croat Andrija Zizic, que ha tingut una actuació discreta i només ha anotat 4 punts. Dejan Bodiroga i Davin Davis, amb 22 i 16 punts, respectivament, han liderat el triomf de l'equip de Joan Montes. El Barça, a més de sumar una victòria, ha fet un favor al Plus Pujol Lleida, el Casademont Girona i el Ricoh Manresa, perquè ha frenat un rival directe en la lluita per la permanència.

El Barcelona ha demostrat la seva condició de gran equip liderat per Bodiroga i ha sumat una nova victòria a la pista del CB Granada, que en cap moment ha tingut opcions de victòria davant la superioritat visitant, sobretot en el segon temps. Tots dos equips han fallat molt en els primers compassos del partit i després de cinc minuts, l'electrònic reflectia un pobre 6-6. Només ha tardat sis minuts a debutar Zizic, ja que Abrams feia mal dins de la zona visitant, però el Barça ha començat a prendre la iniciativa al marcador i les diferències han anat a poc a poc ampliant-se (20-28, min. 13). L'espès atac local en el segon quart ha propiciat la distància blaugrana, encara que el CB Granada ha treballat molt bé per dins i aquí és on millor ha atacat al Barça. Tres faltes comeses per David i Zizic han provocat que gairebé tots els punts locals arribessin a prop de cistella i l'equip andalús ha aconseguit reduir diferències per arribar al descans 31-35. Un parcial de 0-10 a favor del Barça només iniciar-se el segon temps ha estirat el marcador fins al 34-45, però la reacció local ha arribat a base de triples (46-48, min. 27). No obstant això, en els compassos inicials de l'últim quart, el Barça s'ha tornat a escapar, ha defensat amb més agressivitat i ha atacat amb encert, liderats per un gran Bodiroga (60-71). Després d'aquest parcial, el partit ja estava sentenciat, ja que els visitants han sabut administrar la seva renda, sempre per sobre dels deu punts, per aconseguir un nou triomf que confirma la seva millora de joc.