El Winterthur Barça apallissa el Madrid a Vistalegre i acaricia les semifinals (70-88)

El Winterthur Barça ha apallissat el Reial Madrid a Vistalegre per 70-88 en el segon partit del "play-off" de quarts de final de la Lliga ACB i està a només una victòria d'assegurar-se la presència a l'Eurolliga la pròxima temporada. Els blaugranes han estat molt superiors durant tot el partit i han arribat a tenir un màxim avantatge de 25 punts en l'últim quart contra un rival fora de si que ha acabat perdent els nervis. Els homes de Dusko Ivanovic tindran l'oportunitat de sentenciar l'eliminatòria divendres al Palau Blaugrana.

El Winterthur Barça està a una sola victòria de les semifinals de la Lliga ACB després d'imposar-se en el segon partit del "play-off" contra el Reial Madrid a Vistalegre per 70-88. Els blaugranes han tingut un partit més còmode del previst contra un rival afeblit per les baixes i que ha acabat totalment fora de si davant la clara superioritat dels homes de Dusko Ivanovic.

Després d'un primer quart bastant igualat, el Barça ha marxat al descans amb sis punts d'avantatge gràcies a un parcial de 15-25 en el segon. Els blancs han aguantat fins al tercer quart gràcies al bon partit de Felipe Reyes (19 punts i 9 rebots), però en l'últim han acabat cedint. Shammond Williams i Fucka, amb 17 i 14 punts, respectivament, han estat els màxims anotadors del Barça. Amb el partit completament sentenciat, Ivanovic ha donat entrada als jugadors menys habituals en els últims minuts.

El tercer partit es disputarà divendres al Palau Blaugrana i el Barça tindrà una gran oportunitat de sentenciar l'eliminatòria i de pas assegurar-se la presència a la pròxima edició de l'Eurolliga.