El Winterthur Barça acaba amb derrota a Maccabi la lligueta que dóna accés al Top-16

El Winterthur Barça ha acabat la lligueta prèvia al Top-16 de l'Eurolliga amb una derrota a la pista del líder de grup, el Maccabi (88-72). El partit era irrellevant per a l'equip blaugrana perquè no podia millorar la seva posició de cara al sorteig dels setze millors. Tot i la derrota el Barça ha donat una bona imatge, sobretot en els dos primers quarts (37-35). En els dos últims els catalans s'han vist superats pels actuals campions d'aquesta competició. Navarro, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador del Barça, mentre que Baston, amb 19, ho ha estat del partit.

Perdent divuit pilotes, el Barcelona no pot guanyar mai a la pista del Maccabi. I això que els barcelonistes han fet una bona primera part, amb un Navarro força ofensiu, que ha acabat anotant quinze punts. Al descans, el resultat era de 37-35. Però, després, Ivanovic ha deixat l'escorta a la banqueta i a cap dels seus companys no li ha agafat el relleu ofensiu, ja que han estat dos habituals suplents, De la Fuente i Trias, els més efectius en atac, amb deu punts cadascun. La defensa blaugrana no ha pogut parar un espectacular i efectiu Maceo Baston, que ha estat el màxim anotador de l'enfrontament, amb dinou punts, ni tampoc Solomon, que n'ha aconseguit setze. A més, l'actual campió d'Europa ha estat molt superior com a conjunt i ha posat en evidència que aquest Barcelona no és aquell equip que tant prometia al començament de la temporada.