La trajectòria del vol d'Evo Morales al web Flightradar24.com.
La trajectòria del vol d'Evo Morales al web Flightradar24.com.
Barcelona

El web flightradar24 permet seguir en directe el vol de l'avió d'Evo Morales

Després del rocambolesc epidosi que ha viscut l'avió d'Evo Morales de tornada de Moscou per la sospita que a dins hi viatjava Snowden sembla que toca a la seva fi. L'aparell ja s'ha enlairat i vola rumb al seu destí a Las Palmas.

RedaccióActualitzat
El rocambolesc episodi que ha viscut l'avió d'Evo Morales de tornada de Moscou, on el president bolivià ha assistit a una cimera de països exportadors de gas, sembla que s'ha desencallat i s'encamina a la seva fi. Bolívia ha denunciat aquesta matinada que diversos països, com França, Portugal i Itàlia, han denegat l'aterratge a l'aparell presidencial per emplenar el combustible així com també sobrevolar el seu espai aeri perquè sospitaven que hi podria viatjar Edward Snowden, l'extècnic de la NSA, Evo Morales ha aterrat a Viena.

El president bolivià s'ha passat hores a l'aeroport de la capital d'Àustria fins que, finalment, s'ha donat el vistiplau perquè el seu avió s'enlairés destí Las Palmas, a les illes Canàries, per fer-hi una parada tècnica. De fet, Espanya ha al·legat que mai ha arribat a negar-li aquest permís.

Sigui com sigui, a hores d'ara, l'avió d'Evo Morales vola ja cap al seu destí. La trajectòria del FAB1, l'avió on vola el president de Bolívia pot seguir-se en directe a través del web Flightradar.com.

El web també permet fer-se una idea del que veu el pilot de l'aparell a través de la seva finestra al llarg d'aquest trajecte.
Anar al contingut