"El virus de la por", el nou llargmetratge de Ventura Pons

Fa pocs dies es va acabar el rodatge d'"El virus de la por", una producció dirigida per Ventura Pons.

La pel·lícula és una adaptació de l'obra de teatre de Josep Maria Miró i Coromina anomenada  "El principi d'Arquímedes"  que es va estrenar a la Sala Beckett de Barcelona dins la temporada del Grec del 2012. Ventura Pons comenta que "l'obra obre interrogants sobre els temors contemporanis, les relacions humanes, els prejudicis i la confiança" i afageix que "està aconseguint un importantíssim èxit internacional arreu on es presenta".
 
Els protagonistes són els mateixos actors que la van estrenar, Roser Batalla, Rubèn d'Eguia, Albert Ausellé i Santi Ricart, als quals s'afegeix un nou personatge encarnat per Diana Gómez.  És una producció d'Els Films de la Rambla i Televisió de Catalunya. 
 
 
Sinopsi:
"El virus de la por" s'explica com el dia que el grup infantil de natació d'un poliesportiu municipal comença a nedar sense cinturó i s'acusa un dels monitors de fer un petó a un dels nens.  Els pares ho viuen amb inquietud i preocupació. Les versions sobre el petó no coincideixen i tot plegat fa sortir a la superfície sospites, dubtes i temors. Es tracta d'un gest de tendresa per calmar un nen espantat o hi havia algun altre tipus d'intenció? 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Ventura Pons
Guió: Ventura Pons i Josep Maria Miró i Coromina
Producció executiva: Ventura Pons
Producció delegada TVC: Elisa Plaza
Intèrprets: Roser Batalla, Rubèn d'Eguia, Albert Ausellé i Santi Ricart, entre d'altres
Direcció de fotografia: Andalu V.S.J
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut