Barcelona

El "violador de la Vall d'Hebron" havia de sortir de la presó? Envia'ns la teva opinió

El "violador de la Vall d'Hebron" ha sortit de la presó després d'haver-s'hi passat els últims setze anys. Ha complert la pena, que ha pogut reduir gràcies a les activitats que ha fet al centre, però el seu advocat adverteix que no està rehabilitat i demana que no surti en llibertat. Davant això alguns diuen que s'hauria d'allargar la condemna al "violador de la Vall d'Hebron". Altres, en canvi, en són contraris perquè això vulneraria l'ordenament jurídic, que no preveu allargar condemnes per risc de reincidència. El debat, doncs, queda ben obert. I tu, què en penses?

Actualitzat
Ivan Tarradellas
"Aquesta persona, si es pot dir persona, tenia condemna per 311 anys, com a màxim de la llei podia complir-ne 30 i l'ha reduït a 16!. Aquesta condemna va ser per violar 16 víctimes constatades, encara que es pensa que en va violar aproximadament unes 40, algunes violacions les va fer quan estava en llibertat condicional!!! Per més inri ha reduït la seva condemna perquè ha participat durant aquests anys en activitats de ioga i 'ojo'!!! de DEFENSA PERSONAL!!!"

Anna Garcia Roda
"A qui se li demanaran responsabilitats si el personatge en qüestió torna a reincidir?, podrien preguntar a aquelles persones que van patir la violació."

Roger Puiggermanal
"La meva dona treballa a la Vall d'Hebron, i amb aquest tipus lliure i la ferma possibilitat que rondi per allà quan els professionals no el consideren rehabilitat ens espanta, és per això que li he comprat un esprai d'autodefensa."

La justícia espanyola em decep, el missatge que jo en trec és que aquest individu viola 16 noies i compleix 16 anys de presó, la regla de tres es fàcil per cada violació un any de presó!"

Joan Estrems
"Si tots els tècnics i psicòlegs coincideixen que no està rehabilitat, és obvi que no pot ser excarcerat independentment que s'apliqui una reducció de condemna. Altra cosa serà si mentre ha estat a presó ha rebut els mitjans per ser rehabilitat o simplement ha patit una privació de llibertat."

Sígrid Tasies Cots
"Tinc 13 anys, sóc de la Vall d'Hebron i no em fa cap gràcia la veritat tenir un violador al barri. Estic molt espantada, no sé, no em sembla bé, jo trobo (independentment de que hi estigui relacionada pel barri i tot això) que no! No és just que un home així, i que encara no s'ha rehabilitat quedi en llibertat."

Núria Crespí Juanola
"Jo crec que no hauria de sortir, ja que un cop ho ha fet una vegada, ho tornarà a fer si surt lliure. Hauria d'estar tancat encara que fos a un reformatori, però no crec que tingui dret a sortir al carrer com si res. Jo tinc 2 filles i si mai algú els hi fes això no voldria que sortís de cap de les maneres, això et marca per tota la vida. Doncs ell ha de pagar pel que ha fet fins que es mori."

Concepción Martí
"Per mi són males persones i ho dic per experiència. Amb el temps sempre danyen la gent per molt bé que tu et portis amb ells, són males persones".

Noemí Campmany
"Sincerament crec que és bastant vergonyós que tot i que ens estan advertint (tant el seu advocat, psicòlegs, etc.) que hi ha un grau important de reincidència, la llei no es pugui "modificar" en aquests tipus de casos... Ara esperar que destrossi la vida a alguna altra noia i santornem-hi una altra vegada, quan tot això es podria evitar si tinguéssim una justícia com correspon en el segle XXI."

Albert Aymà

"Aquí és on es demostra que com a societat estem bastant lluny de ser madurs. Crec que tant l'homeopatia com l'acupuntura ho poden solucionar. Consulteu els experts a Alemanya i a la Xina, respectivament."

Envia'ns la teva opinió
Anar al contingut