Primera Divisió

El Vila-real tomba el Racing (2-0) i és líder en solitari de la Lliga

El submarí groc ja és líder en solitari de Primera Divisió després de la victòria contra el Racing de Santander (2-0), amb gols a la primera part de Capdevila i Joseba Llorente. Darrere del Vila-real es consolida l'Atlètic de Madrid, que va aconseguir una victòria molt meritòria al camp del Getafe (1-2). I al Reyno de Navarra, Osasuna i Deportivo van empatar a zero en un matx que els locals no es van poder endur tot i jugar amb un home més durant 35 minuts per expulsió de De Guzmán.

Vila-real, 2 - Racing, 0

Els cantàbrics tenien la lliçó apresa: ordre defensiu i atacs ràpids. L'estratègia gairebé els surt bé quan, en el minut 20, Valera va xutar contra el cos de Diego López. El que no entrava en els plans del Racing era l'efectivitat del Vila-real, que va marcar en les seves dues primeres accions de perill mitjançant dos cops de cap de Capdevila i Llorente a centrades d'Ángel. El 2-0 va sentenciar el partit i els visitants, que no es van poder refer en cap moment, tret d'un tir de Tchité que va salvar de nou Diego López. El Vila-real es col·loca líder de Primera i el Racing continua sense vèncer després de quatre jornades.

Getafe, 1 - Atlètic de Madrid, 2

Dos gols de Sinama Pongolle van atorgar la tercera victòria de la temporada a un Atlètic de Madrid que cada vegada sembla més candidat al títol, malgrat que la Lliga acaba de començar. El matx va ser d'anada i tornada; els matalassers es van avançar en el minut 29, però Albín semblava rescatar un punt per als de Víctor Muñoz gràcies a un gran cop de cap a la sortida d'un córner, a un quart d'hora del final. Però quan el Getafe buscava culminar la remuntada, Sinama va sentenciar el triomf blanc-i-vermell en un contraatac molt ben conduït pel Kun Agüero.

Osasuna, 0 - Deportivo, 0

Després de mitja hora ensopida -en què només el mexicà Guardado va despertar el públic del Reyno de Navarra- el partit es va animar, i de quina manera: Plasil va enviar al travesser una centrada de Portillo i, en el contraatac, Bodipo va rematar fora a boca de canó una assistència de Cristian. A la represa, la matinera expulsió de De Guzmán per una entrada sobre Juanfran va obligar els de Lotina a fer pinya i pràcticament no van sortir de l'àrea. Això va dificultar les jugades de perill de l'Osasuna, que no va trobar la manera de perforar la porteria d'Aranzubia, tot i una centrada de Delporte que va picar al travesser. El Deportivo es consolida en la zona mitjana de la taula i els navarresos sumen tres empats en quatre jornades, però cap victòria.