Primera

El Vila-real recupera la segona posició en imposar-se a l'Atlètic de Madrid (2-0)

El Vila-real segueix sense perdre pistonada i ha recuperat la segona plaça de la Lliga en imposar-se a l'Atlètic de Madrid per 2-0 amb gols de Cani i Nilmar. Els groguets tenen 19 punts, els mateixos que el Barça, però un "goal average" favorable. Per la seva banda, el Sevilla torna a fixar-se en la zona alta de la classificació de Primera després de l'ajustada victòria d'aquest diumenge sobre l'Athletic Club per 4-3. En un partit embogit, els locals van arribar a guanyar per 3-0 però l'expulsió de Navarro va permetre la reacció visitant, que només va servir per maquillar el marcador final.

Vila-real, 2 - Atlètic de Madrid, 0

El Vila-real ha recuperat la segona posició de la Lliga després d'imposar-se a l'Atlètic de Madrid en un partit en què els groguets van merèixer el triomf. Després d'una gran jugada de Nilmar, Cani va batre De Gea amb un xut ras i va inaugurar el marcador en el minut 9. Els visitants, amb Forlán d'inici a la banqueta, van intentar reaccionar de la mà d'un "Kun" Agüero molt actiu i que va reclamar un penal poc abans del descans. Aquesta polèmica jugada va provocar les protestes dels visitants per la decisió del col·legiat Ramírez Domínguez quan els dos equips es dirigien cap al túnel de vestidors. Unes protestes que van acabar amb l'expulsió del tècnic de l'Atlètic, Quique Sánchez Flores, que va haver de veure tota la segona meitat des de la llotja d'El Madrigal.

En la represa, el Vila-real va tallar qualsevol indici de reacció visitant amb el 2-0, un gran gol de Rossi en el minut 52. L'italià va definir molt bé amb una mitja volta a l'interior de l'àrea i va fer el seu cinquè gol de la temporada, a només un de Cristiano Ronaldo. Amb el marcador tan advers, Forlán va entrar al rescat del seu equip, però l'uruguaià continua desconegut després del seu gran Mundial. Els visitants van acabar reclamant dos penals més que no poden servir com a excusa per a una derrota més que merescuda davant d'un "submarí groc" que torna a revifar de la mà de Juan Carlos Garrido.

Sevilla, 4 - Athletic Club, 3

Gregorio Manzano va optar per amnistiar Luis Fabiano, i el brasiler va respondre a la confiança brindada pel tècnic amb una exhibició el dia que recuperava la titularitat. O Fabuloso va tornar a ser el davanter letal que tothom recorda i al costat d'un portentós Kanouté va ser determinant perquè el Sevilla traduís el seu domini sobre l'Athletic en un incontestable 3-0. El duel semblava clarament sentenciat però l'expulsió de Fernando Navarro a la segona meitat va propiciar la reacció del conjunt basc gràcies, també, a la col·laboració de l'arbitratge de Clos Gómez.

Llorente, en el 74, feia de cap un 3-1 que semblava intranscendent però només tres minuts després unes mans de Konko permetien el mateix Llorente fer el 3-2 que capgirava el ritme de l'enfrontament. Malauradament per als de Caparrós, Clos Gómez xiulava tot seguit un penal a favor dels locals per una falta inexistent sobre Negredo. Kanouté no perdonava i situava el 4-2 en el marcador a falta de deu minuts. L'Athletic va continuar pressionant, i Gabilondo, en el descompte, va signar el 4-3 enmig de la incertesa local. La reacció dels "lleons" va arribar tard, ja que no hi va haver temps per a res més ja que el xiulet final va evitar que l'Athletic consumés la remuntada.