Primera

El Vila-real i el València empaten a un a El Madrigal i continuen perdent pistonada

Ni el Vila-real ni el València han pogut confirmar el seu paper de candidats al títol després de signar un intens empat a un a El Madrigal. Els dos equips, tercer i quart respectivament en la classificació, lluiten entre ells per les places de Champions però també per convertir-se en alternativa al Barça i el Madrid. Amb aquesta igualada, però, veuen frenades les seves aspiracions. Aduriz ha avançat els d'Unai Emery a la primera meitat però el València no ha sabut treure partit del seu plantejament conservador i ha acabat veient com Rossi feia el gol del definitiu 1-1 en l'últim tram de l'enfrontament.

El Vila-real no ha pogut amb el València i perd una nova oportunitat d'acostar-se al cap de la classificació. Un gol matiner d'Aduriz en el minut 21 ha fet bo el plantejament dissenyat per Unai Emery i ha sacsejat un conjunt local que, fins al moment, havia guanyat tots els enfrontaments disputats a El Madrigal.

El València, tancat i esperant la contra, ha causat molts problemes en la zona de creació dels groguets i els de Juan Carlos Garrido han hagut de patir per aconseguir l'empat. De fet, el Vila-real ha hagut d'esperar al minut 72 per veure recompensat tot el seu esforç quan Rossi, més llest que ningú, s'ha avançat a la defensa valenciana per batre Moyà i fer el definitiu 1-1. L'empat, que no deixa content cap dels dos equips, allunya els uns i els altres del FC Barcelona.