El vicepresident Pere Aragonès en un acte d'ERC a Gràcia
El vicepresident Pere Aragonès en un acte d'ERC a Gràcia

El vicepresident Aragonès demana al govern espanyol que "vigili els seus uniformats"

El vicepresident del govern demana explicacions per la identificació d'un guàrdia civil que treia llaços grocs

RedaccióActualitzat

La identificació d'un agent de la Guàrdia Civil entre un grup de persones amb instruccions per retirar llaços grocs inquieta el govern de la Generalitat. El vicepresident Pere Aragonès demana al govern espanyol explicacions i control sobre les activitats dels agents uniformats.

En un acte d'Esquera Republicana al barri de Gràcia de Barcelona, Aragonès ha retret el paper d'"aquells que haurien de grantir la seguretat ciutadana":

"Demanem al govern de l'Estat que vigili els seus uniformats. Demanem al govern de l'Estat que controli la seva gent, aquells que haurien de garantir la seguretat ciutadana i es dediquen a perseguir la llibertat d'expressió i ideologies que no els agraden."

Aragonès ha fet una defensa de la llibertat d'expressió

"Nosaltres defensarem sempre el dret de tothom a pensar com vulgui, a expressar les seves opinions. Fins i tot aquelles que no ens agraden."

El vicepresident ha carregat contra els que defensen la neutralitat de l'espai públic:

"Un espai públic no pot ser neutral davant de la injustícia. No pot ser neutral davant de la manca de llibertat. És on s'hi aboquen les esperances i el neguit de la gent, i on s'aboca la llibertat d'expressió de tothom."

I acusa Ciutadans de reprimir la llibertat d'expressió per "provocar una fractura social":


ARXIVAT A:
Procés catalàGuàrdia Civil
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut