El vestit de Darth Vader que subhasta Christie's (Foto: EFE)
El vestit de Darth Vader que se subhasta és el de "L'imperi contraataca". (Foto: EFE)
Londres

El vestit de Darth Vader que se subhastava a Londres no troba comprador

Darth Vader s'ha quedat sol amb el seu vestit negre. Els fans de "La guerra de les galàxies" li han girat l'esquena i no han mostrat prou interès per fer-se amb el famós trajo que el dolent de la saga va lluir a "L'imperi contraataca". La casa de subhastes Christie's de Londres li havia donat un valor d'entre 187.000 i 268.000 euros, però ningú s'ha animat a pujar pel preu mínim i l'oferta més generosa s'ha quedat en els 176.930 euros, gairebé 10.000 euros menys del que es demanava per la roba, el casc i la màscara de l'antiheroi de la saga de Georges Lucas. El fiasco de la subhasta del vestit de Darth Vader ha contrastat amb l'èxit que ha tingut una pistola que Sean Connery va fer servir com a 007 i que s'ha acabat adjudicant per 20 cops més del preu de sortida.

Actualitzat
La subhasta del vestit original de Darth Vader que el dolent de la saga va usar a "L'imperi contraataca" no ha trobat comprador. Els fans de "La guerra de les galàxies" no han arribat a oferir-ne el preu mínim establert per la casa Christie's i la subhasta ha quedat deserta.

A la subhasta que es feia a Londres el vestit, el casc i la màscara sortien amb un valor estimat d'entre 187.000 i 268.000 euros. Però l'oferta més sucosa, d'uns 176.930, s'ha quedat a 10.000 euros del preu mínim exigit.

El cap del Departament de Cultura Popular de Christie's, Neil Roberts, havia destacat que Darth Vader és "un dels personatges més reconeguts de la història del cinema" i que "es defineix per la seva vestimenta". Però els fans de la mítica saga de Georges Lucas no s'han deixat temptar.

Pistola d'or

En canvi, la subhasta s'ha vist animada pel preu que ha aconseguit una pistola de l'agent 007. L'arma que duia l'actor Sean Connery quan tenia llicència per matar, a "Des de Rússia amb amor", s'ha venut per 20 cops més el preu estimat. L'arma usada per l'escocès el 1963 s'ha adjudicat per 326.985 euros, quan el seu preu estimat era d'entre 17.000 i 23.000 euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut