El València perd amb el Sevilla, Bakero debuta amb derrota i el Celta pot amb Manzano

El Celta de Fernando Vázquez ha acabat amb la imbatibilitat de Gregorio Manzano, en vèncer per 2-0 a Balaídos, en aquesta 30a jornada de Lliga. Bakero, que s'estrenava a la banqueta de la Reial Societat, ha tingut un mal debut, amb una derrota per 2-1 davant el Getafe. El València, per la seva banda, ha deixat escapar l'oportunitat de tornar al segon lloc de la taula en perdre per la mínima al Sánchez Pizjuán. Empat a zero entre el Racing de Santander i el Saragossa, mentre que Cadis i Atlètic de Madrid han empatat a un.

Sevilla, 1 - València, 0 Un gol de Jordi ja en temps de descompte ha donat els tres punts al Sevilla, quan semblava que el partit acabaria amb empat a zero. El conjunt local s'ha pogut avançar abans, en el minut 75, quan Turienzo Álvarez ha xiulat penal per una falta d'Ayala sobre Saviola dins l'àrea. El defensa argentí ha vist la targeta vermella i ha deixat el València amb un home menys, però Jordi López no ha transformat la pena màxima. L'equip de Sánchez Flores ha desaprofitat l'oportunitat de tornar al segon lloc de la taula, i suma ja sis partits sense guanyar. A més, el Sevilla, que es col·loca a només dos punts de la zona de Champions, acaba amb la imbatibilitat de 15 anys del conjuny valencianista al Sánchez Pizjuán. Celta, 2 - Mallorca, 0 El Celta ha trencat moltes estadístiques amb la victòria d'avui a Balaídos. El primer gol ha estat de Contreras, en el minut 6, i el segon, de Baiano, en el 21. Aquests dos gols han servit per acabar amb una ratxa de tres derrotes consecutives del conjunt gallec, i amb els 300 minuts que sumaven ja els de Fernando Vázquez sense marcar. A més, aquests tres punts han suposat la fi de la imbatibilitat de Gregorio Manzano a la banqueta balear. El Celta ha tornat a col·locar-se en la zona europea de la taula, mentre que aquesta derrota fa que el Mallorca segueixi sense respirar tranquil, massa a prop dels llocs de descens. Getafe, 2 - R. Societat, 1 Mal debut de José Mari Bakero a la banqueta de la Reial Societat. El conjunt basc ha perdut la primera de les finals per 2-1, i es complica una mica més la salvació. Pernía, de penal, ha estrenat el marcador en el minut 19. A les acaballes de la primera part, Mark González, amb un llançament de falta des de més enllà de 20 metres, establia l'empat a un. Però en el minut 55, Güiza establia el definitiu 2-1, amb el seu novè gol en Lliga. Racing, 0 - Saragossa, 0 Repartiment de punts a Santander, un resultat que no interessava a cap dels dos equips, ja que el Saragossa volia apropar-se a la zona UEFA, i el Racing, allunyar-se encara més de la zona perillosa. Així doncs, tots dos hauran de seguir lluitant pels seus objectius. Cadis, 1 - At. Madrid, 1 Al Ramón de Carranza, l'Atlètic de Madrid s'ha avançat a la mitja hora de partit amb un gol de Kezman que ha superat en l'un contra un Limia, després d'aprofitar una passada d'Ibagaza. Els matalasssers han tingut més ocasions en el primer temps, però han fallat en els metres finals. En la segona part, el Cadis ha aconseguit l'empat, gràcies a un gol de Lucas Lobos de penal. Una diana que ha esperonat els locals i que a la vegada ha enfonsat els de Pepe Murcia. Tot i que l'empat a un s'ha quedar al marcador, sense beneficiar ni uns ni els altres.