Primera Divisió

El València no passa de l'empat a Múrcia i permet que el Reial Madrid sigui el nou líder

El Reial Madrid va superar l'Albacete per 2-1 amb un gol de Zidane quan faltaven deu minuts per a la conclusió. D'aquesta manera, el Madrid torna a ser líder, ja que el València no va passar de l'empat a dos contra el Múrcia. L'Atlètic de Madrid va trencar una ratxa de cinc victòries consecutives en perdre contra el Valladolid, al Nuevo Zorrilla, per 3-1, i va desaprofitar l'ocasió de situar-se en zona de Lliga de Campions. Qui sí que ho va aprofitar va ser l'Athletic de Bilbao, que amb la seva victòria sobre el Celta per 0-2 va desbancar el Barça de la quarta posició.

Valladolid, 3 - At. Madrid, 1 Tot i un inici fulgurant dels locals, l'Atlètic de Madrid es va avançar en el marcador amb un bonic gol de Musampa. El millor joc del Valladolid, malgrat el mal estat del terreny de joc a causa de la pluja, li va servir per capgirar el marcador abans d'arribar al descans amb gols de Zapata i Makukula. En la represa, Sousa va sentenciar en un ràpid contraatac. Amb aquesta derrota, l'Atlètic trenca la seva bona ratxa de resultats i perd l'oportunitat de situar-se en zona de Lliga de Campions. Racing, 1 - Saragossa, 2 En un partit marcat per la intensa pluja, el Saragossa es va emportar tres punts molt valuosos de la seva visita a El Sardinero que li permeten allunyar-se de la zona de descens. En una jugada desafortunada, el Racing es va avançar amb un gol en pròpia porteria de Rebosio, però els visitants van empatar amb una canonada d'Álvaro. Tot i que el Racing va buscar amb més insistència el gol de la victòria, en una jugada aïllada a 4 minuts del final, Soriano, de volea, va marcar l'1-2 definitiu. Celta, 0 - Ath. Bilbao, 2 Els gallecs continuen amb la seva nefasta ratxa a Balaídos i van caure derrotats per un Athletic molt superior. Després d'una primera part sense gols, Lakruz va fer el 0-1, en el minut 59, i, ja en l'últim minut, Iraola va dictar la sentència definitiva. Amb aquesta victòria, l'Athletic desbanca el Barça de la quarta posició de la classificació, mentre que el Celta és a només un punt del descens. Màlaga, 0 - Osasuna, 0 Partit molt ensopit a La Rosaleda, on cap dels dos equips va ser capaç de desfer l'empat inicial. Ni Màlaga ni Osasuna van crear clares ocasions per marcar durant els 90 minuts i es van conformar amb un resultat que els deixa a la zona mitjana-alta de la classificació. Reial Madrid, 2 - Albacete, 1 El públic del Bernabéu va xiular el seu equip en molts moments, però els blancs van acabar imposant la seva superioritat. Un gran xut de Beckham en el minut 38 va significar l'1-0. Els manxecs van igualar al cap d'un minut, gràcies a una volea de Parri que va sorprendre Casillas. Els de Queiroz van insistir molt durant la segona meitat, però no va ser fins a 10 minuts del final que Zidane, el millor home del partit, va fer el 2-1 definitiu amb un cop de cap a centrada de Solari. Múrcia, 2 - València, 2 Els homes de Rafa Benítez van perdre l'ocasió de recuperar el lideratge en no passar de l'empat amb el Múrcia. Els valencians es van avançar amb un gol de Mista en el minut 12, però Richi i Míchel, quan acabava de començar la segona meitat, van capgirar el marcador a favor dels locals. El València va aconseguir empatar amb un cop de cap de Mista, que estava en possible fora de joc. La major insistència del Múrcia en busca del gol de la victòria no va tenir premi i l'empat a dos va ser definitiu. Els murcians continuaran una jornada més en zona de descens, mentre que el València cau a la tercera posició, amb 24 punts, a dos del Reial Madrid i el Deportivo de la Corunya.