Primera Divisió

El València li clava cinc gols al Deportivo a la Corunya i és líder provisional

El València ha ofert un recital de solidesa i efectivitat a Riazor, on ha golejat amb claredat el Deportivo (1-5). El València ja guanyava per quatre gols al descans davant un Deportivo irreconeixible, que comença a patir ara la crisi que fins fa poc se li atribuïa al Reial Madrid. El València és líder en solitari, a falta del que faci el Barcelona, perquè l'Atlético de Madrid ha perdut al camp del Llevant i l'Espanyol ho ha fet a casa del Getafe. Mentre el Betis ha guanyat el seu primer partit, els dos equips bascos, Athletic i Reial Societat, encara no coneixen el triomf.

Vila-real, 0-Sevilla, 0 El Vila-real ha dominat els primers minuts amb una gran presència de Juan Román Riquelme, que en cinc minuts ja havia provat dues vegades el xut a porta i havia donat una assistència que el jove Cazorla no ha aprofitat. Després, Riquelme s'ha trobat amb Pablo Alfaro i el partit ha anat pel camí del pedregar. Joc confús, esbatussades, imprecisions i poques accions de perill per als porters. Betis, 2-Athletic, 1 Poc li ha durat l'alegria al Betis després d'avançar-se en el marcador mitjançant Juanito. Els jugadors de Serra Ferrer encara ho estaven celebrant quan Urzaiz ha aprofitatg un servei en llarg d'Aranzubia pentinat per Yeste per batre Toni Prats. Ja en la segona part, Joaquín ha connectat amb Fernando, que ha donat el primer triomf de la temporada al Betis Màlaga, 4-Numància, 1 El Màlaga ha resolt el matx amb una sortida fulminant. El sabadellenc Miguel Ángel, als cinc minuts, ha avançat els andalusos amb un gran llançament des de la frontal. Però el segon gol malagueny, obra de Wanchope, encara ha estat més impressionant, amb barret al defensor inclòs. L'altre fitxatge ofensiu del Màlaga, Marcio Amoroso, ha fet el tercer resolent una jugada confusa dins l'àrea. Tot això, en només vint minuts. El Numància ha intentat la reacció. Ramon Ros ha estavellat la pilota al pal i, ja en la segona part, Ochoa ha descomptat per l'equip sorià. Cap al final del partit, José Juan Luque ha marcat el quart del Màlaga. Albacete, 0-Mallorca, 0 Partit amb poca història on el Mallorca ha tingut més ocasions que l'Albacete per endur-se el partit, però tampoc ha estat clarament superior al rival. Llevant, 1-At. Madrid, 0 Primera derrota en la Lliga per a un Atlètic de Madrid que ha mostrat la seva cara més discreta, davant un Llevant que segueix complint en el seu retorn a Primera. Rivera, de penal, ha avançant els blaugranes als vint minuts i poc abans del descans Manxev ha estat a punt de sentenciar. Sergio García també ha estat a punt d'estrenar-se com a golejador del Llevant al cap de poc d'iniciar-se el segon temps. I cap al final del partit, entre Congo i Ettien han estat a punt de marcar el segon dels locals. Reial Societat, 0-Racing, 1 La Reial segueix demostrant que està molt lluny de la que tan bon joc feia ara fa un parell de temporades. El Racing ha avisat un parell de vegades abans de que Regueiro aprofités una imprecisió defensiva local per avançar els càntabres. El Racing s'ha quedat amb deu poc abans del descans per expulsió de Pierini. Però, ni així, la Reial Societat ha reaccionat. Deportivo, 1-València, 5 El València ha fet una gran demostració d'efectivitat, i a més en un camp important com és Riazor. Cada arribada valencianista a la primera part ha acabat en gol, i al descans s'ha arribat amb un concloent 0-4 per vergonya de la defensa desportivista. I això que fins al 0-2 el partit semblava igualat. Corradi, Di Vaio, Vicente i Rufete han estat els goleajadors d'un València que ha mostrat la seva solidesa. El millor jugador de l'equip valencianista, Rubén Baraja, ha arrodonit la festa amb el cinquè gol. Pandiani ha marcat el gol dels locals, que no ha servit per dissimular la vergonyosa derrota.