Golf

El valencià José Manuel Lara lidera el Volvo Masters després de la primera jornada

L'espanyol José Manuel Lara ha començat de manera espectacular el Volvo Masters de golf que es disputa a Valderrama. Lara comanda la classificació amb 66 cops, 5 sota la par, després de la primera jornada. El suec Niclas Fasth, el nord-irlandès Graeme McDowell i l'australià Richard Green es troben a només un cop. El valencià, de 29 anys i 11 com a professional, està encara sense victòries a Europa, però amb quatre segons llocs des del 2003. Aquest dijous, sense pluja, però sobre un terreny tou, Lara ha eclipsat els 54 millors golfistes del continent reunits a la província de Cadis.

Actualitzat
Però Lara no ha estat l'únic dels cinc espanyols que ha començat amb bon peu el torneig que tanca la temporada a Europa. Miguel Ángel Jiménez ha fet tres sota par per col·locar-se cinquè. També Sergio García ha salvat el dia, tot i que amb més patiment. No ha tingut un bon inici el jugador castellonenc, però tres "birdies" en els últims quatre forats -excepte en l'emblemàtic forat 17- l'han deixat al par del camp.

En canvi, menys sort han tingut José María Olazábal i Gonzalo Fernández-Castaño. El d'Ondarribia han necessitat 8 cops més que Lara, per acabar els seus primers 18 forats, mentre que el madrileny ha signat una targeta de +4. Quant a la lluita per l'Ordre de Mèrit, el primer assalt se l'ha endut el suec Robert Karlsson, amb 69 cops. L'anglès Paul Casey, líder de l'Ordre de Mèrit, s'ha situat amb cinc sobre par, Harrington s'ha anotat dos amunt i David Howell, tot i les seves molèsties a l'espatlla, ha completat el recorregut amb 70 cops.
Anar al contingut