Jonas intenta controlar la pilota sota l'atenta mirada de Jallet (Foto: EFE)

El València diu adéu a la Champions en empatar al camp del PSG (1-1)

El València ha dit adéu a la Champions als vuitens de final. Els d'Ernesto Valverde, que havien de remuntar un 1-2 en contra del partit d'anada, només van poder empatar al camp del París Saint-Germain (1-1). Els gols van arribar a la segona part. Jonas va inaugurar el marcador per als valencians, però, dotze minuts després, Lavezzi va fer l'empat definitiu.

El València ha dit adéu a la Champions als vuitens de final. Els d'Ernesto Valverde, que havien de remuntar un 1-2 en contra del partit d'anada, només van poder empatar al camp del París Saint-Germain (1-1). Després d'una primera part avorrida, en què el PSG ni tan sols va fer un xut entre els tres pals, els gols van arribar a la segona part. Jonas va inaugurar el marcador per als valencians, però, dotze minuts després, Lavezzi va fer l'empat definitiu. En la celebració del gol, Lavezzi es va treure la samarreta i va veure la targeta groga corresponent.

Ja al temps afegit, Guaita va anar a rematar l'última acció per buscar la pròrroga, però no hi va haver sort per a l'equip valencianista. A part de quedar eliminat, amb aquest l'empat el València va continuar sense guanyar com a visitant en les eliminatòries a doble partit en la Champions.

Ibrahimovic, expulsat en l'anada a Mestalla, va veure el partit des de la grada. Per la seva banda, Beckham es va escalfar a la banda, però no va arribar a saltar al terreny de joc.