El València derrota el Getafe a Mestalla i torna a la zona Champions (2-0)

El Sevilla va saber aprofitar l'ensopegada de l'Espanyol a El Sardinero per entrar de nou a la zona Champions gràcies a una soferta victòria per 2-1 davant d'un Saragossa que no aixeca el cap. Però l'alegria li va durar poc al conjunt sevillista, perquè en l'últim partit de la jornada el València el va superar a la classificació després de desfer-se del Getafe a Mestalla (2-0). A La Rosaleda, en canvi, l'arribada de Pellegrini va esperonar el Màlaga i els andalusos deixen de ser els cuers de Primera després d'un triomf ajustat enfront el Llevant per 1-0. Un altre equip amb urgències que va sumar els tres punts va ser l'Hèrcules, que es va desfer de la Reial Societat per 2-1. A Mallorca, el conjunt local i el Deportivo van signar unes insípides taules que deixen satisfets tots dos equips.

València, 2 - Getafe, 0

En l'últim partit de l'onzena jornada, disputat a Mestalla, el València va recuperar la quarta posició després de derrotar el Getafe per 2 gols a 0. Tino Costa, amb un gran gol de volea, va inaugurar el marcador en el minut 8 i a la represa David Navarro, aprofitant un mal refús de Jordi Codina, va fer la sentència definitiva. L'equip de Míchel no va tenir cap poder de reacció i s'allunya dels llocs de privilegi; ara és només a tres punts de la zona de descens.

Saragossa, 1 - Sevilla, 2

La Romareda va tornar a viure una nova decepció amb la derrota del seu equip davant el Sevilla de Manzano. Luís Fabiano va marcar el seu primer gol a la Lliga, aprofitant una passada en profunditat de Kanouté al minut 28 de la primera meitat. L'encontre va ser molt disputat, tot i que cap dels dos equips va disposar de clares ocasions durant els primers 45 minuts. El Saragossa va empatar mitjançant Bertolo, que va rematar un córner als 8 minuts de la represa. El Sevilla va acabar jugant amb deu homes per expulsió de Fernando Navarro. El jugador de l'equip andalús va aturar Braulio quan marxava sol cap a la porteria rival. Amb un home més, el Saragossa es va abocar a l'atac. Quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, una errada de Jaroski al centre del camp la va aprofitar Negredo per donar la victòria al Sevilla al minut 90. Amb aquest resultat el Saragossa es manté com a cuer de la Lliga. El Sevilla, en canvi, se situa cinquè amb 20 punts, els mateixos que el València.

Màlaga, 1 - Llevant, 0

L'arribada de Manuel Pellegrini a la banqueta del Màlaga està donant els seus fruits. Després de classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei la setmana passada, l'equip andalús va guanyar un partit set jornades després. I ho va fer contra un rival directe com és el Llevant gràcies a una ajustada victòria per 1-0. Un gol d'Eliseu en el minut 63 va ser suficient perquè els blanc-i-blaus derrotessin els granota i sumin, per tant, tres punts, que els serveixen per abandonar l'última posició de Primera. Amb aquesta derrota, el Llevant continua immers en la zona de descens.

Hèrcules, 2 - Reial Societat, 1

En partit disputat a l'estadi Rico Pérez, l'Hèrcules es va emportar la victòria en el duel entre dos equips acabats d'ascendir. Un gol de Griezman al minut 15 va avançar la Reial davant un equip alacantí necessitat de sumar punts. La Reial va disposar de més ocasions per ampliar el seu avantatge durant el primer temps. Però Trézeguet va poder empatar just començar la segona part. El davanter francès va rematar sol a l'interior de l'àrea una bona jugada dels alacantins. Sense temps per reaccionar, un gran xut de falta de Drenthe va acabar de dinamitar les opcions dels de Donosti. La Reial va pressionar els valencians per empatar, però sense sort. En el temps de descompte, Tamudo va veure com l'àrbitre li anul·lava un gol en dubtós fora de joc. Amb aquest resultat l'Hèrcules s'allunya de la part baixa de la classificació. Per la seva part, la Reial Societat es queda amb setze punts a la zona mitjana de la taula.

Mallorca, 0 - Deportivo, 0

El Deportivo de la Corunya va encadenar la tercera jornada consecutiva sense perdre gràcies a un empat a zero a Mallorca. El conjunt de Lotina i el de Laudrup van signar unes taules insípides i intranscendents després d'un enfrontament descafeïnat en el qual la por de perdre va condicionar el futbol de tots dos equips. Les defenses es van imposar als atacs i, a la fi, tant balears com gallecs van donar per bona una igualada que permet als de Lotina allunyar-se una mica més de la zona perillosa i als de Laudrup mantenir-se a la zona tranquil·la de la classificació.