El València apallissa el Genk (7-0) i es jugarà la classificació a Stamford Bridge

El València va fer bé la seva part de la feina i va apallissar el Genk per 7-0 a Mestalla. Soldado, amb un "hat-trick", ha liderat els d'Emery, que van completar la golejada amb les dianes de Jonas, Pablo, Aduriz i Tino Costa. El València, però, haurà de puntuar a Stamford Bridge per passar ronda després que el Bayer Leverkusen va derrotar per 2-1 el Chelsea amb un gol "in extremis" de Friedrich. Amb aquest resultat, els alemanys ja són als vuitens de final. Els xes necessiten la victòria o un empat amb gols per segellar la seva continuïtat en la Champions. Una victòria del Chelsea o un empat a zero enviaria el València a la Lliga Europa.

El València es jugarà la classificació l'última jornada al camp del Chelsea després de golejar el Genk belga. El marcador el va estrenar Jonas, en el minut 10, i, en el 13, Soldado va començar el seu recital golejador. El davanter valencià, que va fer un "hat-trick", s'ha convertit en el màxim golejador valencianista a la Champions, amb 11 dianes. No va fer més gols perquè el van canviar en el minut 20 de la segona part.

Just marxar ell, Pablo Hérnandez va marcar el cinquè gol valencianista. El sisè el va fer Aduriz a empentes i rodolons. I la golejada l'ha completat Tino Costa en una jugada en què semblava que els jugadors valencianistes es prenien la pilota entre ells per les ganes que tenien de marcar.