El TSJC ratifica la decisió d'Interior (Foto: ACN)
El TSJC ratifica la decisió d'Interior (Foto: ACN)
Barcelona

El TSJC també prohibeix la manifestació de PxC a Salt

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ratifica la decisió d'Interior de prohibir la manifestació de PxC a Salt en contra de la construcció d'una mesquita. El TSJC considera que la manifestació podria derivar en un problema d'ordre públic. Anglada lamenta que "es coarti la llibertat d'un partit democràtic".

Actualitzat
Aquest divendres el Tribunal de Superior de Justícia de Catalunya ha ratificat la decisió de la Conselleria d'Interior de prohibir la manifestació de Plataforma per Catalunya a Salt. Els tres magistrats de la Secció Segona del Tribunal contenciós administratiu han votat a favor de desestimar el recurs presentat pel partit polític.

La ratificació del TSJC s'explica perquè la manifestació en contra de la construcció d'una mesquita a Salt podria derivar en un problema d'ordre públic i un possible enfrontament entre els manifestants i la comunitat musulmana a Salt.

El líder de PxC, Josep Anglada, critica la "no autorització" i planteja una "concentració multitudinària" a la plaça Sant Jaume per reivindicar la llibertat d'expressió i contra "la repressió política d'un sistema polític corrupte". Anglada considera que la ratificació del Tribunal és un "atemptat contra la llibertat d'expressió sense precedents".
Anar al contingut