Actuació de la plataforma Stop C-32 el maig del 2015
Actuació de la plataforma Stop C-32 el maig del 2015
Barcelona

El TSJC suspèn cautelarment la prolongació de la C-32 entre Blanes i Lloret

RedaccióActualitzat

Nou entrebanc per al projecte de prolongació de l'autopista C-32 entre Blanes i Lloret de Mar. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha suspès cautelarment les obres després d'admetre el recurs de la plataforma Aturem la C-32.

El tribunal ha estimat la petició de 16 entitats contràries a la infraestructura que, el setembre del 2016, van interposar un recurs contenciós administratiu contra el projecte i demanaven que, fins que no hi hagi sentència, no comencin els treballs.

La interlocutòria del TSJC assenyala que hi ha indicis que fan sospitar que el traçat "s'hauria pogut aprovar" sense la declaració d'impacte ambiental obligatòria. "Aquest no és el projecte de traçat corresponent a l'estudi informatiu pel qual es va aprovar la declaració el març del 2000", indica el tribunal.

 

A l'espera de la resolució del judici, ara qualsevol moviment en el terreny queda aturat.

La plataforma ciutadana Stop C-32 ha estat sempre contrària a l'ampliació d'aquesta via pels perjudicis mediambientals que podria suposar. I avui s'ha mostrat molt satisfeta amb la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya:

La decisió no és ferma i es pot recórrer interposant recurs de reposició.

Anar al contingut