Carme Forcadell i Joan Josep Nuet, citats a declarar com a investigats pel TSJC
Carme Forcadell i Joan Josep Nuet, citats a declarar com a investigats pel TSJC
Barcelona

El TSJC cita com a investigats Forcadell i la resta de la mesa, inclòs Nuet, al maig

El tribunal ha citat Joan Josep Nuet a pesar que la fiscalia el va excloure de la querella, a més dels altres membres de la mesa que van votar a favor de debatre el referèndum

RedaccióActualitzat

La magistrada del TSJC que instrueix la causa contra els membres de la mesa del Parlament ha citat la presidenta Carme Forcadell el 8 de maig per prestar declaració com a investigada. Aquesta citació és per la segona querella interposada per la fiscalia a instàncies del Tribunal Constitucional contra Forcadell.

En aquesta querella s'acusa Forcadell i la resta de membres de Junts pel Sí de la mesa del Parlament de prevaricació i desobediència per haver aprovar el debat i la votació sobre el referèndum d'autodeterminació. Per això a més de Forcadell, hauran d'anar a declarar també com a investigats aquests altres tres membres de la mesa de Junts pel Sí: Anna Simó el mateix 8 de maig i Lluís Coromines i Ramona Barrufet el 12 de maig.

Sorprenentment, perquè la fiscalia el va excloure de la querella a pesar que també va votar a favor del debat, el TSJC també ha citat com a investigat, el 23 de maig, el representant de Catalunya Sí que es Pot, Joan Josep Nuet. Nuet se n'ha queixat a Twitter, i ha reiterat que es considera innocent, i també la resta d'investigats:

 

 

♦ Nuet: "El poder judicial és el braç executor del govern del PP"

La presidenta Forcadell també ha reaccionat, amb un tuit en què reprodueix la citació que ha rebut, i afirma que la mesa ha treballat "sempre per afavorir el debat i no coartar-lo" i que "la paraula ha de ser lliure al Parlament":

 


 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut