Primera Divisió

El triomfalisme del president del Reial Madrid motiva el Mallorca

El millor aliat del Barça està sent el president del Madrid. L'actitud triomfalista de Ramón Calderón en les últimes hores, donant per fet el títol de Lliga, ha suposat un plus de motivació pel Mallorca. El seu davanter Maxi López, que encara és jugador del Barça, amenaça en fer d'Eto'o al Bernabéu aquest diumenge. I per si l'actitud prepotent de Calderón - al qual des del vestidor blanc ja han demanat que s'estigui calladet- no motiva prou, ja es parla d'una prima de 600.000 euros per als jugadors de l'equip balear.

Actualitzat

Més tranquil, més serè i guardant més les formes que no pas dissabte a la nit, així és com s'ha mostrat el president del Reial Madrid, Ramón Calderón, en un acte que l'ha fet comparèixer aquest migdia al Santiago Bernabéu. Asseguren des de Madrid que després de la seva actuació a La Romareda, algú ha picat la cresta al màxim mandatari blanc i aquesta seria la raó que l'ha portat a rebaixar el nivell d'eufòria.

L'entrenador blanc, Fabio Capello, és el primer a qui no va agradar gens la bogeria desfermada que va mostrar Calderón un cop finalitzat el partit a la Romareda. Des del Mallorca, últim rival del Madrid a la Lliga, el xou de Calderón també es considera una falta de respecte; però tot això sembla que no preocupa gens ni mica un madridisme instal·lat en un estat d'eufòria col·lectiu.

De madridista a madridista, ahir Calderón es va abraçar amb Rafael Nadal a la llotja de Roland Garros i a la Cibeles ja es preparen per celebrar el títol de Lliga. A més de les mesures de seguretat que es van desplegar dissabte, l'Ajuntament de Madrid col·locarà una plataforma a la Cibeles perquè els jugadors –en cas que guanyin el trentè títol de Lliga pel club- puguin saludar l'afició, encara que només Raúl podrà pujar a la font amb ajuda d'una grua per celebrar un hipotètic títol que no veuen des de fa quatre anys.

Maxi López vol aigualir la festa al Madrid

El Mallorca és l'equip que més punts ha sumat al Bernabéu des de l'any 2000. Tres victòries i un empat amb recitals inclosos d'Eto'o. Ara, el camerunès no hi és i qui vol agafar la batuta és l'exblaugrana Maxi López. El davanter argentí només ha marcat tres gols aquesta temporada, on només ha estat titular en 14 partits. Tot i això, somia poder fer la gallina al camp del Madrid. De moment, la plantilla del Mallorca ja sap el que repartirà si fa perdre la Lliga al Madrid. Uns 600.000 euros són el preu per fer emmudir un Bernabéu que avui ja ha penjat el cartell d'esgotades les entrades.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut