Barcelona

El tribunal popular declara culpable un dels dos joves acusats d'extorquir la família d'Anna Permanyer

El veredicte del tribunal popular que jutja els dos joves acusats d'extorquir la família d'Anna Permanyer mentre la psicòloga estava segrestada ha declarat culpable un dels dos acusats. El jove declarat culpable va reconèixer que havia realitzat l'última trucada telefònica que es va fer a la família Permanyer exigint 100.000 euros i que va ser registrada. Tanmateix, el jurat considera que no hi ha prou proves per culpabilitzar l'altre acusat. Ara el jutge ha de dictar sentència.

Actualitzat

El tribunal popular ha declarat culpable un dels dos processats acusats d'extorquir la família de la psicòloga Anna Permanyer mentre va estar desapareguda. Als dos processats se'ls acusava d'haver trucat a la família demanant un rescat de 100.000 euros, que finalment es va pagar. Poc després, la psicòloga va aparèixer morta.

El veredicte del tribunal popular declara innocent el segon processat per falta de proves que l'incriminin. En canvi, creu que el principal acusat és culpable d'un delicte d'amenaces perquè ha quedat demostrat que es va posar en contacte per telèfon amb el marit d'Anna Permanyer.

Ara el jutge ha de dictar sentència. L'acusació particular i el ministeri fiscal demanen 3 anys de presó, mentre que la defensa sol·licita una pena d'entre 6 mesos i 2 anys de reclusió.

Anar al contingut