Francesco Schettino en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Francesco Schettino en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Florència

El Tribunal de Florència ajorna la decisió sobre l'arrest domiciliari de Francesco Schettino

La decisió sobre l'arrest domiciliari del capità del creuer naufragat Costa Concordia, Francesco Schettino, ha estat ajornada, ja que el Tribunal de Florència que ha de resoldre el recurs presentat per la Fiscalia de Grossetto s'ha abstingut de pronunciar-se i ha anunciat que ho farà abans de dijous, 9 de febrer. La decisió dels magistrats l'ha fet pública l'advocat Bruno Leporatti, un dels defensors de Schettino.

RedaccióActualitzat
El capità del Costa Concordia està acusat, entre altres delictes, d'homicidi múltiple i abandó de la nau pel naufragi del creuer el 13 de gener passat prop de l'illa italiana de Giglio. La jutge d'instrucció Valeria Montesarchio va ordenar el 17 de gener l'arrest domiciliari de Schettino i va rebutjar la sol·licitud de presó cautelar presentada pels fiscals encarregats del cas.

Quatre dies després, la Fiscalia de Grossetto ha recorregut la decisió de Montesarchio, ja que considera que existeix risc de fuga i manipulació de les proves per part del capità. La defensa de Schettino, per la seva banda, sol·licita que es revoqui l'arrest domiciliari i que sigui posat en llibertat.
Anar al contingut