Barcelona

El Tresor Públic assegura que puja la inversió estrangera a l'Estat i fa bons pronòstics de futur

Enmig de la por de contagi de la crisi irlandesa, la directora general del Tresor Públic ha assegurat que la inversió estrangera als mercats espanyols està pujant i que no hi ha cap problema a les arques de l'estat. A la inauguració del saló Borsadiner, Soledad Núñez també ha fet bons pronòstics de futur perquè, segons ha explicat, la situació de caixa és folgada i l'any que ve baixaran les necessitats de finançament.

Actualitzat
A la conferència "Com veuen Espanya els mercats financers", la directora general del Tresor s'ha agafat a les dades, segons les quals no hi cap problema en la demanda d'inversió, i menys en la que ve de l'estranger. A més, Soledad Núñez afegeix que, malgrat la incertesa, el futur és esperançador. "Ara mateix tenim una situació de caixa folgada i les necessitats de finançament per l'any que ve seran bastant inferiors a les d'aquest any".

A la inauguració, el conseller d'Economia de la Generalitat, Antoni Castells, ha assegurat que l'Estat considera que Catalunya compleix els objectius de dèficit fixats i que, per tant, no haurà d'aplicar mesures adiccionals per assolir-lo. De fet, diu, inclou Catalunya en les comunitats autònomes virtuoses.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut