Barcelona

El Trambaix pateix 130 incidents violents a l'any segons l'empresa concessionària

L'empresa que gestiona el Trambaix de Barcelona assegura que de les 6.000 persones sancionades cada any n'hi ha 130 que reaccionen violentament, cosa que comporta que cada dos o tres dies hi hagi un incident. En el cas del Trambesòs els incidents defraudadors són de 195 a l'any, segons les mateixes fonts.

Actualitzat
Un portaveu de l'empresa TRAM ha explicat que els inspectors treballen sota pressió a causa de les reaccions violentes d'alguns usuaris que "creen problemes o no es volen identificar". El representant de l'empresa concessionària ha dit que en els últims dos mesos dos interventors i un guarda de seguretat han estat de baixa per agressió.

Dissabte passat un passatger discapacitat va denunciar dos revisors del Trambaix per maltractaments i vexacions. Els fets van ser gravats amb telèfons mòbils i una càmera de vídeo per dos vianants i un veí. Una vintena d'usuaris també han denunciat maltractaments i el seu advocat, Teo Moriche, ha assegurat que es pot acusar els vigilants dels delictes d'usurpació de funcions i contra la integritat de les persones.

Expedient informatiu per als dos revisors del noi discapacitat


La direcció del Trambaix ha obert un expedient informatiu i ha traslladat a les oficines els dos revisors que van vexar un usuari amb discapacitat. Fonts del Trambaix han indicat que a banda de l'incident denunciat el cap de setmana passat no els en consta cap més. De fet estan estudiant emprendre accions contra l'advocat Teo Moriche, que lidera la vintena de denúncies presentades contra revisors del TRAM.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut