Barcelona

La Diagonal queda tallada al trànsit per la manifestació de la Diada

L'Ajuntament de Barcelona recomana evitar el vehicle privat i arribar-hi en transport públic

RedaccióActualitzat

La manifestació de la Diada convocada per aquesta tarda a Barcelona obliga a fer restriccions de trànsit.

L'avinguda Diagonal està tallada completament. Des d'aquesta mitjanit ja hi ha restriccions i no s'ha pogut circular pel tram central de l'avinguda a l'altura del Palau de Pedralbes, perquè els organitzadors han muntat els escenaris.

Des de les 7 del matí la grua municipal ha actuat a tota la Diagonal i ha retirat els vehicles que estan aparcats, incloses les motos i les bicicletes.

Aquest migdia ha quedat tallat el trànsit a tota l'avinguda, des de la plaça de les Glòries fins a Palau Reial, els dos extrems de la manifestació. Això provoca també afectacions a les vies transversals, amb els desviaments corresponents en aquesta zona.

L'Ajuntament de Barcelona recomana arribar al lloc de la concentració en transport públic, i, no fer servir el vehicle privat. La Guàrdia Urbana talla la sortida 11 de la ronda de Dalt en tots dos sentits, l'accés a la Diagonal des de la B-23 i també la sortida número 28 de la ronda Litoral en sentit Llobregat. Es preveu que els diferents carrers s'aniran reobrint gradualment a partir de les 8 del vespre.

El transport públic es reforça. Cal tenir en compte, però, que les 35 línies d'autobús que circulen habitualment per la Diagonal a la zona de la manifestació modifiquen el recorregut. També cal evitar les estacions de metro que hi ha entre Palau Reial i plaça de les Glòries mentre duri la manifestació, des d'abans de les 4 de la tarda fins a les 8 del vespre.

Les recomanacions de mobilitat i les afectacions del trànsit es poden consultar al web www.barcelona.cat.

ARXIVAT A:
Trànsit11S
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut