Ciclisme

El Tour fa la primera jornada de descans abans d'encarrilar els Pirineus

Els corredors del Tour han tingut aquest dilluns la primera jornada de descans des que van sortir d'Estrasburg ara fa nou dies. Ha estat un dia per recuperar forces i per reflexionar sobre el futur de la cursa. S'acosta l'arribada de la muntanya i no està gens clar qui pot ser el successor de Lance Armstrong. I és que a tots els participants, els esperen ja els Pirineus. La propera etapa, la novena, es disputarà entre Bordeus i Dax, d'un recorregut de gairebé 170 quilòmetres.

Actualitzat

El Tour ha descansat aquest dilluns a Bordeus després d'una primera setmana en què ha quedat clar que la cursa no té un dominador definit. Serguei Honchar té el mallot groc, que aquest dilluns no ha fet servir per a l'entrenament, però no sembla un candidat a la victòria. Fins i tot el seu company d'equip Andreas Kloden, l'únic corredor del Tour que ja sap què és pujar al podi, té més opcions que ell.

A hores d'ara, però, la referència més clara és Floyd Landis, encara que el seu director passa tota la pressió al T-Mobile. Ningú no vol responsabilitats i tothom es treu les puces de sobre. També Denis Mentxov, el vencedor oficial de l'última Vuelta, que diu que no pensa a guanyar el Tour.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut