Ciclisme

El Tour es prepara per a la recta final amb les decisives tres etapes als Alps

El Tour es prepara per a la recta final. Aquesta setmana es decideix tot amb les tres etapes dels Alps i la contrarellotge de dissabte. De moment, un corredor espanyol continua assaborint el mallot groc. Óscar Pereiro, però, sap que li queden només hores per gaudir del liderat. És conscient que no podrà mantenir el mallot groc de líder fins a París, però assegura que lluitarà fins on pugui, ja que el mateix corredor reconeix que dir que guanyarà el Tour seria una "bogeria".

Actualitzat

Mentrestant, Óscar Pereiro viu el moment més dolç de la seva carrera, tot i que és conscient que no podrà mantenir el mallot groc de líder fins a París. "No puc dir que guanyaré el Tour perquè seria una bogeria, però sí que lluitaré dia a dia fins on pugui", ha assegurat el corredor.

En teoria, els candidats a la victòria final són només cinc. Floyd Landis és el més ben col·locat i sembla que, a més del seus companys d'equip, podrà comptar amb l'ajuda d'homes de l'Illes Balears. Per la seva banda, Dennis Mentxov va guanyar l'etapa reina dels Pirineus i tindrà el suport d'homes com Mickael Rasmussen i potser també l'equip Discovery. Cadel Evans pot ser el tapat d'aquest Tour, però caldrà veure com respondrà a les etapes alpines. El mateix passa amb Andréas Klöden, encara que no sembla estar al mateix nivell que fa dos anys, on va ser segon darrere d'Armstrong.

Carlos Sastre també pot tenir les seves opcions, tot i que no es vol marcar cap objectiu. "No em poso ni límits, ni somio amb coses que no puc aconseguir. Em trobo bé i tinc ganes, però els Alps són molts durs i si tens un gram de força s'ha d'intentar", ha indicat Sastre.

Dimarts tindrà lloc la primera etapa alpina. Després sense temps per descansar dues etapes de muntanya més i l'últim dia una contrarellotge de 57 quilòmetres que, tal com estan les coses, pot ser determinant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut