Tour de França

El Tour de França arriba aquest dijous a Catalunya després de 32 anys

El Tour de França torna a passar per terres catalanes i serà el final de l'etapa reina dels Pirineus. Els ciclistes rodaran per la comarca de la Vall d'Aran, i acabaran l'etapa al pla de Beret. Abans de l'arribada hauran d'ascendir el clàssic Tourmalet i quatre colls de primera categoria: Aspin, Peyresourde, Portillon i el port de Beret. L'organització local ha pagat al Tour quasi 140.000 euros per rebre la gran caravana de la cursa en l'etapa reina que es preveu que suposarà una primera tria de favorits.

Actualitzat

L'etapa d'aquest dijous aclarirà el possible podi de París

Si la de dimecres va aclarir una mica com s'encararà la recta final, l'etapa reina acabarà de resoldre els últims dubtes sobre quins seran els reals aspirants al podi d'aquest Tour de França 2006.
Sortint de Tarbes, un pla de 55 quilòmetres conduirà els corredors fins al Tourmalet. El seguiran els colls d'Aspin, Peyresourde, Portillon i finalment, l'ascens al pla de Beret.
La successió dels colls i la dificultat que suposen converteixen l'etapa en una d'aquelles on els corredors han de donar-ho tot si en volen sortir amb un bon resultat.
Després de l'etapa d'aquest dijous, el pas pels Pirineus haurà arribat a la seva fi i totes les mirades se centraran en els Alps.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut