El toro el primer cop que va ser capturat.
El toro el primer cop que va ser capturat.
Tiana

El toro de Tiana, fugitiu durant quatre mesos, es torna a escapar

L'animal, que ja va estar fora de la granja durant quatre mesos, s'ha tornat a escapar amb cinc vaques per la imprudència d'unes persones que li van deixar una tanca oberta. Veïns de Montornès del Vallès l'han tornat a veure a la zona on el van capturar a finals de maig. Tres vaques ja tornen a ser a Tiana, però encara n'hi ha dues que campen entre aquest municipi i Alella.

RedaccióActualitzat
Tot just una setmana després de ser capturat el toro que va estar quatre mesos fora d'una masia de Tiana, l'animal s'ha tornat a escapar i altre cop acompanyat de cinc vaques de la granja. El propietari ho atribueix a la imprudència d'unes persones que van deixar una tanca oberta. Justament per aquesta zona, hi passa molta gent que fa rutes a peu o en bicicleta.

Poc després que s'ha sabut la notícia, veïns de Montornès del Vallès han avisat Protecció Civil d'aquest municipi que han vist l'animal campant lliurement pel bosc de les Vinyes Velles, la mateixa zona on el van capturar el 26 de maig. El propietari ha admès que no és estrany que el toro hi hagi tornat, sabent que hi va trobar menjar i aigua. L'amo de l'animal té previst tornar a l'àrea aquest cap de setmana per intentar capturar-lo novament amb un sedant.

L'home ja ha recuperat tres de les vaques fugitives, però dues continuen campant lliurement entre Tiana i Alella.

Quan es va escapar la primera vegada, fonts de Protecció Civil ja van dir que, tot i tenir banyes i pesar 400 quilos, el toro no era perillós i que, fins i tot, era una mica poruc, ja que s'amagava bosc endins quan sentia el més mínim soroll.

Quan recuperi tots els animals, el propietari els tancarà en una altra zona de la finca on viuen.
Anar al contingut