Un operari de la Junta d'Andalusia recull les restes de la topada entre els dos vehicles. (Foto: EFE)
La policia investiga quina és la causa de l'accident. (Foto: EFE)
Sevilla

El torero Ortega Cano es troba estable dins la gravetat arran d'un accident de trànsit

El torero José Ortega Cano es troba estable dins la gravetat. Un portaveu de la família ha explicat que, malgrat la gravetat, "els símptomes són bons". El viudo de Rocío Jurado va xocar frontalment dissabte a la nit amb un altre vehicle en una carretera sevillana. El seu conductor, de 48 anys, va morir a l'acte.

Actualitzat
El torero retirat José Ortega Cano, que continua ingressat a l'UCI de l'Hospital Virgen de la Macarena de Sevilla per un accident de trànsit dissabte a la nit, es troba estable dins la gravetat però "els símptomes són bons", segons ha informat aquest dilluns un portaveu de la família. Aquesta font també ha explicat que "li funciona el ronyó i que l'hemorràgia ha remès. A més, l'oxigenació és relativament bona".

A un quart d'onze de la nit de dissabte passat, l'exmatador José Ortega Cano circulava amb el seu Mercedes per la carretera A-8002 i, a l'altura de la localitat sevillana de Castilblanco de los Arroyos, va col·lidir frontalment amb un Ford Focus.

El conductor, un home de 48 anys, va morir a l'acte mentre que Ortega Cano, que també viatjava sol, va quedar greument ferit. Un tercer vehicle va xocar contra els dos cotxes accidentats però els ocupants en van resultar il·lesos. El torero acabava de deixar la seva filla a casa d'una amiga a Villaverde del Río.

Els agents de la Guàrdia Civil van tenir molts problemes per treure el torero del seu vehicle. Ortega Cano, que va ingressar en estat crític, té múltiples fractures i una gran hemorràgia interna. Els metges de l'Hospital Virgen de la Macarena el van operar durant més de sis hores. La policia investiga les causes de l'accident.
Anar al contingut