Segona Divisió

El Terrassa segueix invicte després d'empatar a un contra el Tenerife a l'Olímpic

El Terrassa va empatar a un contra el Tenerife en partit disputat a l'Olímpic egarenc corresponent a la setena jornada de la Segona Divisió A. El matx va ser bastant igualat i amb moltes alternatives en el joc. Els visitants es van avançar amb un cop de cap de Paunovic als 42 minuts de la primera part però només un minut després, Fernando, va establir l'empat definitiu. El Terrassa segueix invicte amb un balanç de tres triomfs i quatre empats i continuarà una jornada més a la part alta de la classificació.

El Tenerife va començar dominant els primers minuts de partit i va sortir a l'atac davant d'un Terrassa ben ordenat en defensa a l'espera de buscar sorprendre en algun contraatac. El conjunt insular es va poder avançar al marcador als 20 minuts després d'una sèrie de rebots a l'interior de l'àrea egarenca, però finalment la defensa del Terrassa va desfer el perill. L'àrbitre del partit va anul·lar un gol legal al Terrassa al minut 26. Mario Gibanel va connectar un gran cop de cap al fons de la xarxa de la porteria de Valerio però l'assistent va assenyalar un fora de joc que no ho era. Uns minuts després, a la sortida d'un córner Alexis va estar a punt de marcar el 0 a 1 amb una rematada de cap que es va perdre fregant el travesser de la porteria de Morales. Al minut 42 de la primera part va arribar el gol del Tenerife. Paunovic, lliure de marca, va batre Morales amb el cap però a la jugada següent, el Terrassa va aconseguir la igualada. Després d'una centrada de Juan Carlos, la pilota va quedar morta a l'interior de l'àrea i el debutant Fernando va marcar a plaer, resultat amb què es va arribar al descans. A la represa, els dos equips van buscar el gol de la victòria. El Terrassa va estar a punt d'avançar-se amb un xut de Monty des de la frontal de l'àrea que va agafar Valerio a contrapeu. La rèplica del Tenerife va arribar amb un xut llunyà d'Ayoze, que buscava l'escaire esquerre de la porteria egarenca. Miguel Álvarez va donar entrada Babangida i Pier en busca de més poder ofensiu per desfer la igualada, però tant el Terrassa com el Tenerife no van crear gaires ocasions de perill al tram final del partit. En temps de descompte, Rodri va poder marcar el gol de la victòria del Terrassa, però el seu cop de cap va fregar el pal de la porteria de Valerio. Al final dels 90 minuts, repartiment de punts per als dos equips en un partit bastant igualat. Amb aquest resultat, el Terrassa suma el seu tercer empat consecutiu i continua invicte després de set jornades de lliga.