Segona Divisió

El Terrassa rep un dur correctiu del Còrdova a l'Olímpic amb una golejada per 0-4

El Terrassa ha acusat en excés les nombroses baixes i ha rebut un correctiu contra el Còrdova, que s'ha emportat la victòria amb una golejada per 0-4. L'equip andalús ha sentenciat el partit a la primera meitat amb gols de Berruet i Serban, i a la represa, ha completat la seva exhibició amb dos gols més de Moisés i Gorka García. Amb aquesta derrota, el Terrassa no ha pogut encadenar la tercera victòria consecutiva i s'allunya de la part alta de la classificació amb 34 punts.

En el minut 9, el Còrdova s'ha avançat en el marcador amb un gol de cap de Berruet després d'aprofitar una falta servida per Montenegro. L'equip andalús ha continuat dominant i només tres minuts després ha estat a punt de fer el segon amb un xut de Ramis al pal. Els egarencs no han reaccionat i en el minut 16, el Còrdova ha fet el 0-2 amb una bonica vaselina del romanès Serban, després d'una nova assistència de Montenegro. A la represa, el Còrdova ha eixamplat encara més la seva diferència en el marcador. En el minut 61, Moisés, de cap, ha batut Morales. Sense temps per reaccionar, l'equip andalús ha fet el 0-4 en el minut 68 per mitjà de Gorka García. El Terrassa ha encaixat la derrota més contundent de tota la temporada contra un Còrdova que ha passat per sobre d'un conjunt egarenc que ha acusat en excés les nombroses baixes.